Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
20. augusta 2023, 7:39
Čas čítania 0:56

VIDEO: Lionel Messi získal v USA prvú trofej. Skóroval z hry aj v napínavom penaltovom rozstrele

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Argentínčan strelil v 7 zápasoch už 10 gólov.

Lionel Messi získal s Interom Miami svoju prvú klubovú trofej v USA. V napínavom zápase finále ligového pohára skóroval Argentínčan najprv krásnou strelou spoza šestnástky a premenil aj penaltu vo vzrušujúcom penaltovom rozstrele, ktorý sa skončil 10 : 9. Ide vôbec o prvý titul v krátkej histórii klubu.

Lionel Messi skóroval desiatykrát v siedmich zápasoch od svojho prestupu do Interu Miami, ktorý sa pred prestupom kapitána majstrov sveta z Argentíny potácal na dne ligovej tabuľky a ťahal šnúru 11 prehier v rade. Sedemnásobný držiteľ Zlatej lopty získal už svoju 44. klubovú trofej v kariére a stal sa tak najúspešnejším futbalistom všetkých čias.

Šancu zvíťaziť nad Nashvillom SC ešte pred penaltami zmaril Messiho spoluhráč Leonardo Campana, ktorý z obrovskej šance trafil loptu len do žrde. V rozstrele sa predstavilo všetkých 11 hráčov na každej strane. Brankár Miami Drake Callender svoj pokus premenil suverénnou strelou a sám výhru svojho tímu spečatil o pár sekúnd zneškodnením pokusu Elliota Panicca.

Inter Miami môže už o pár dní získať aj druhú trofej, keďže sa predstaví v semifinále US Open Cup.

Späť
Zdieľať
Diskusia