Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
24. augusta 2023 o 14:45
Čas čítania 0:27

Nenápadne sa presúval na miesto spolujazdca. Opitý muž šoféroval po Bratislave v protismere, policajtov trikom neoklamal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajnej hliadke tvrdil, že pred jazdou vypil iba tri pivá.

Opitý vodič v noci šoféroval po Bratislave v protismere. Ružinovskí mestskí policajti sa mu museli nečakane uhnúť, a tak ho vzápätí odstavili pomocou majákov. Vodič sa hneď po odstavení snažil nenápadne presunúť na miesto spolujazdca. 

„Muž pri komunikácii s policajtmi mimoriadne znervóznel a z jeho slovného prejavu bolo zrejmé, že v tomto prípade úradoval alkohol, ktorý bol z neho navyše aj cítiť. Na otázku, či požil alkoholické nápoje, odpovedal, že predtým, než sadol za volant, vypil tri pivá,“ píše na Facebooku bratislavská mestská polícia.

Výsledky dychovej skúšky policajtom potvrdili domnienky, že muž pred jazdou pil alkohol. Policajtom síce povedal, že vypil iba tri pivá, no nafúkal až 2,92 promile. Prípadom sa už zaoberá štátna polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia