Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Ema Stanovská
29. augusta 2023, 18:15
Čas čítania 0:30

Spor o omáčky z McDonaldu sa skončil tragicky. Tínedžerka napadla rovesníčku nožom

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Tínedžerka, ktorá má len 16 rokov, bodla svoju rovesníčku nožom. Polícia ju obvinila z vraždy druhého stupňa.

V americkom Washingtone dobodalo na smrť 16-ročné dievča svoju rovesníčku. Bodnutiu mala predchádzať hádka o omáčkach z McDonaldu, informuje CBS News.

Podľa polície si tínedžerky – obe z amerického štátu Maryland – objednali jedlo v McDonalde a potom spolu nasadli do auta. Obe sa potom pohádali pre omáčky. Jedno dievča potom tínedžerku menom Naima Liggon bodlo nožom.

Dievča priviezli do miestnej nemocnice, kde zraneniam podľahla. Policajti vzali útočníčku do väzby a obvinili ju z vraždy druhého stupňa. 

Incident sa stal jeden deň pred začiatkom školského roka. Riaditeľ školy, ktorú dievčatá navštevovali, vyhlásil: „Pre našu školskú komunitu je to srdcervúce a tragické obdobie. Toto nie sú správy, o ktoré by sa chcel riaditeľ podeliť, nieto ešte deň pred začiatkom nového školského roka,“ uviedol v odkaze rodičom, zamestnancom a študentom.

Domov
Zdieľať
Diskusia