Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Florián Meričko
31. augusta 2023, 11:43
Čas čítania 0:47

Andrew Tate čelí novým obvineniam. Opierajú sa o uniknuté správy z tajnej chatovej skupiny

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Únik chatovej komunikácie celkovo identifikuje až 45 potenciálnych obetí, Andrew Tate však akékoľvek obvinenia popiera.

Britská spravodajská stanica BBC identifikovala až 45 potenciálnych obetí členov chatovacej skupiny „War Room“, ktorej zakladateľom je kontroverzný influencer Andrew Tate. Desiatky žien mali byť podľa BBC donútené k online sexuálnej práci, konverzácie však majú taktiež odhaľovať rôzne manipulačné techniky, ktoré členovia využívali na zneužívanie možných obetí.

BBC získala prístup k viac ako 12-tisíc správam v období od marca 2019 do apríla 2020. „War Room“ je označenie pre exkluzívnu chatovaciu skupinu. Za vstup do nej musia používatelia zaplatiť až 8-tisíc dolárov na rok. 

Tate všetky obvinenia odmieta

„War Room podporuje sebadisciplínu, motiváciu a budovanie dôvery a zároveň poskytuje členom prístup k tisíckam profesionálov z celého sveta, ktorí podporujú osobnú zodpovednosť a zodpovednosť, pričom zdôrazňujú dôležitosť prevzatia zodpovednosti za svoje rozhodnutia a činy,“ uviedol Tate v oficiálnom vyhlásení.

Uniknuté konverzácie však podľa BBC naznačujú, že v skupine učí vedenie „War Room“ ostatných členov ako emocionálne manipulovať a spoločensky izolovať ženy predtým, než ich prehovoria na poskytovanie online sexuálnych služieb.

5. mája 2024, 12:00 Čas čítania 4:14 Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky

Tate popiera akúkoľvek vinu a tvrdí, že je pripravený brániť sa. Bývalý 36-ročný kickboxer je momentálne obvinený zo znásilnenia a z obchodovania s ľuďmi v Rumunsku. Na slobodu bol prepustený 4. augusta do domáceho väzenia, v ktorom zotrvá do začiatku súdneho procesu.

Andrew Tate
Zdroj: Andrew Tate
Domov
Zdieľať
Diskusia