Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
4. septembra 2023 o 9:20
Čas čítania 0:28

Na dôležitom úseku na D1 zavádzajú dopravné obmedzenia. Diaľničiari upozorňujú, kde si dávať pozor

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

NDS apeluje na motoristov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s prácami, a to najmä rýchlostné limity.

Na rýchlostnej ceste R1 pri Žiari nad Hronom čakajú od pondelka motoristov dopravné obmedzenia. Dôvodom je oprava vozovky v smere zo Zvolena do Nitry, práce by mali trvať týždeň, informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Eva Žgravčáková.

Diaľničiari na rýchlostnej ceste R1 pri Žiari nad Hronom pracujú na oprave vozovky rýchleho jazdného pruhu ľavého jazdného pásu v úseku dlhom približne štyri kilometre. Počas realizácie prác bude doprava vedená vo voľných jazdných pruhoch.

NDS apeluje na motoristov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s prácami, a to najmä rýchlostné limity.

„Záleží nám totiž nielen na bezpečnosti motoristov, ale aj na zachovaní bezpečnosti našich pracovníkov v teréne. Najčastejším dôvodom nehôd, často aj smrteľných, je totiž práve nepozornosť alebo nerešpektovanie predpísanej zníženej rýchlosti,“ dodala Žgravčáková.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Henrich Mišovič
Domov
Zdieľať
Diskusia