Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
5. septembra 2023, 9:55
Čas čítania 0:38

Závažné zistenia o žiakovi, ktorý podpálil školu v Bratislave. V osudný večer údajne stratil obrovské množstvo peňazí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia momentálne vyšetruje, či mohla byť strata financií spúšťačom celej tragédie.

Zverejnili nové informácie o študentovi, ktorý začiatkom leta podpálil gymnázium v Bratislave. Ten podľa najnovších zistení TV Joj v osudný večer údajne prišiel o desiatky tisíc eur, ktoré prehral v online stávkovej kancelárii. 

Veľkú sumu peňazí mal Benjamín získať od svojej rodiny. V deň smrti však podľa informácií televízie stávkoval online, kde nakoniec prehral veľkú časť peňazí. Polícia momentálne vyšetruje, či bola strata financií spúšťačom celej tragédie.

Polícii sa zároveň podarilo vyvrátiť pôvodnú teóriu, že sa v čase založenia požiaru nachádzal v areáli školy s ďalšou osobou. 

Nebohý študent bol pod vplyvom alkoholu

Školu podpálil v prvý prázdninový deň študent Benjamín, ktorý po budove rozlial benzín a následne ho zapálil. Do budovy prišiel pomocou skútra, ešte predtým však zapálil autá v požičovni vozidiel, kde brigádoval. V krvi mu po smrti zistili prítomnosť alkoholu vo výške 1,2 promile.

Na rekonštrukcii budovy školy teraz zriaďovatelia usilovne pracujú. Do lavíc by sa deti mohli vrátiť už ďalší týždeň, nateraz však majú naplánovaný náhradný program.

Bratislavské gymnázium zverejnilo fotografie z priestorov, v ktorých vypukol požiar.
Bratislavské gymnázium zverejnilo fotografie z priestorov, v ktorých vypukol požiar. Zdroj: Ľudia ľudom
Domov
Zdieľať
Diskusia