Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
6. septembra 2023, 14:05
Čas čítania 0:34

VIDEO: Turista v Tatrách vopchal psa do nákupnej tašky a pobúril stovky ľudí. Zviera so sebou ťahal na túru po skalách

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Muž si nákupnú tašku podomácky upravil.

Na sociálnej sieti Instagram sa objavilo video neznámeho turistu, ktorý sa v Tatrách vydal na túru so svojím domácim miláčikom.

Ako zachytáva nahrávka, turista svojho menšieho psíka vopchal do nákupnej tašky známeho švédskeho reťazca a zdolával strmé skaly. Na video upozornili Topky. Video na sociálnej sieti zverejnil v utorok 5. septembra profil tatry_official.

Muž si modrú nákupnú tašku podomácky upravil tak, že do nej vyrezal diery, ktoré slúžili ako otvory pre nohy psíka. Keď sa turista snažil vyliezť po skalách, tašku so psom mal prevesenú cez plece. 

Neznámy muž svojím konaním ohrozil nielen seba, ale aj samotné zviera, ktoré vložil do tašky. V komentároch na Instagrame ľudia nedokázali pochopiť, ako mu vôbec napadlo vziať psa na túru v nákupnej taške. Viacero ľudí sa hnevalo na okoloidúcich turistov, že nijak nezasiahli a muža nezastavili. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa TATRY 🇸🇰🇵🇱 (@tatry_official)

Domov
Zdieľať
Diskusia