Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
6. septembra 2023 o 17:35
Čas čítania 0:37

Chceš si kúpiť lacný ojazdený Passat za 1 350 €? Štát rozpredáva nadbytočný majetok, pozri si aktuálnu ponuku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ponuka sa objavila v Registri ponúkaného majetku štátu.

V Registri ponúkaného majetku štátu sa objavila ponuka na predaj automobilu Volkswagen Passat z roku 2005. Na predaj ho ponúka Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline, ktorá mu nastavila cenu 1 350 eur.

Ide o sedan s dvojlitrovým benzínovým motorom a manuálnou prevodovkou. Disponuje elektrickými oknami a klímou. Najazdených má 312 264 kilometrov. 

„Uvedený hnuteľný majetok – nemocničné vozidlo – momentálne neslúži a v budúcnosti ani nebude slúžiť správcovi majetku štátu – FNsP Žilina na plnenie úloh v rámci predmetu svojej činnosti alebo v súvislosti s ním,“ uvádzajú v ponuke.

Predávané vozidlo je pojazdné a má platnú STK do 6. septembra 2024. Napriek tomu sa však majiteľ bude musieť pripraviť na náklady spojené so servisom.

„Na vozidle je však nutné vykonať servis: vodná pumpa, olej, brzdy a iné... vzhľadom na vysoké náklady na servis je jeho ďalšie prevádzkovanie pre FNsP Žilina nerentabilné a nehospodárne,“ priblížili stav auta. Ak ťa ponuka zaujala, viac sa o nej môžeš dočítať v tomto odkaze.

Ponúkaný Volkswagen Passat, ktorý predáva štát.
Ponúkaný Volkswagen Passat, ktorý predáva štát. Zdroj: ropk.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia