Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
7. septembra 2023, 8:20
Čas čítania 0:43

Priekupníci pýtajú za lístky na zápas s Portugalskom aj 600 €. Mnohých Slovákov môže na štadióne čakať nepríjemné prekvapenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Návštevníkov zápasu čaká na štadióne dvojitá kontrola.

Lístky na piatkový zápas Slovenska s Portugalskom sa na čiernom trhu predávajú aj za 600 eur. Držiteľov vstupeniek od priekupníkov však podľa Slovenského futbalového zväzu môže pri vstupe čakať nepríjemné prekvapenie. Portál tvnoviny.sk varuje, že nečestní predávajúci môžu jediný lístok predať viacerým dôverčivým zákazníkom súčasne.

Usporiadatelia sa snažili predaju lístkov z druhej ruky predísť. Pri oficiálnom predaji si na internete mohol každý fanúšik zakúpiť maximálne štyri vstupenky viazané na meno a priezvisko. Priekupníci toto opatrenie obchádzajú tým, že pôvodné mená upravujú digitálne.

Bezpečnostný manažér SFZ Peter France varuje, že na štadióne bude dvojitá kontrola. „Prvá kontrola bude prebiehať pred schodiskami, kde ľudia vstupujú na plató pred turniketom. Táto kontrola bude zameraná na doklad totožnosti. A kontrola údajov na vstupenke, či sedia spolu. Následne sa ľudia presunú na plató, kde bude prebiehať druhá kontrola bezpečnostná,“ ozrejmil.

Ak si viac fanúšikov kúpi upravený lístok s rovnakým QR kódom, na štadión sa dostane len prvý z nich. Ostatných divákov s totožným kódom nevpustia na štadión a následne ich budú dokonca riešiť usporiadatelia či dokonca polícia. Organizátori očakávajú, že prípadov duplicitných lístkov pri vypredanom štadióne môžu byť desiatky.

bazos
Zdroj: Bazos.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia