Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Florián Meričko
14. septembra 2023, 7:51
Čas čítania 0:45

Nové informácie o smerákovi, ktorý Matovičovi uštedril ranu päsťou. V čase tlačovky sa mal nachádzať na služobnej ceste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nové informácie na sociálnej sieti uverejnil kandidát OĽaNO Ján Marosz.

Kandidát Smeru Richarda Glück, ktorý v stredu 13. septembra 2023 udrel Matoviča do tváre, mal podľa kandidáta OĽaNO Jána Marosza v deň incidentu v práci nahlásenú služobnú cestu. Marosz o tom informoval na sociálnej sieti.

„Zamestnanec Národného inšpektorátu práce v Košiciach, odbor pracovnoprávnych vzťahov, Richard Glück – kandidát SMERU do NRSR – mal dnes (13. 9.) nahlásenú služobnú cestu v práci,“ priblížil v statuse. Marosz naznačuje, že Glück namiesto výkonu práce, za ktorú ho platí štátna inštitúcia, absolvoval tlačovú konferenciu strany a konflikt s bývalým predsedom vlády a exministrom financií Matovičom. 

Člen strany Smer a kandidát na poslanca Richard Glück už v Košiciach prišiel o svoju doterajšiu funkciu člena Legislatívno-právnej komisie mesta Košice. Mestské zastupiteľstvo po včerajšom rannom incidente vyhodnotilo správanie poslanca na základe etického kódexu ako neprijateľné. Z funkcie na Národnom inšpektoráte práce ho však nateraz neodvolali.

Konflikt s Matovičom sa skončil fyzickými útokmi

Richard Glück päsťami udrel Matoviča počas tlačovej konferencie strany Smer-SSD pred Úradom vlády SR. Líder hnutia OĽaNO sa v stredu 13. septembra rozhodol narušiť tlačovú konferenciu opozičnej strany na tému uzatvorenia hraníc.

Video z konfliktu medzi Matovičom a členmi strany Smer-SSD si môžeš pozrieť v našom predošlom článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia