Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
17. septembra 2023, 9:12
Čas čítania 0:31

Desivý objav u našich susedov: V pivnici domu našli mŕtve telá troch novorodencov, z vraždy obvinili otca a dcéru

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Existujú indície, že obvinený otec mal incestný vzťah aj s ďalšou svojou dcérou.

V pivnici domu na severe Poľska objavili mŕtve telá troch novorodencov. Úrady v tejto súvislosti obvinili z vraždy otca detí a jeho dcéru, ktorí zároveň čelia obvineniam z incestu, informovala agentúra AP s odvolaním sa na sobotňajšie správy poľských médií.

Prvé dve telá našli policajti v priebehu piatka a tretie v sobotu počas prehliadky domu v dedine Czerniki, ležiacej južne od prístavného mesta Gdansk. Najmenej jedno z tiel bolo v pokročilom štádiu rozkladu.

V súvislosti s prípadom zadržali 54-ročného otca detí, voči ktorému vzniesli obvinenia z vrážd a incestu. Podobným obvineniam čelí aj jeho 20-ročná dcéra, ktorá bola matkou najmenej jedného zo zavraždených detí.

Obvinenia voči nim vzniesla gdanská okresná prokuratúra, ktorá prevzala vyšetrovanie celého prípadu. Podľa správ poľských médií existujú indície, že obvinený otec mal incestný vzťah aj s ďalšou svojou dcérou.

Domov
Zdieľať
Diskusia