Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Florián Meričko
18. septembra 2023, 16:23
Čas čítania 0:43

Remišová si údajne kúpila obrovskú vilu v Rakúsku, tvrdí kandidát Hlasu. Šéfka Za ľudí tvrdo reaguje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Remišová tvrdí, že ide o pokus o diskreditáciu.

Kandidát Hlasu Martin Dorčák v nedeľu 17. septembra zverejnil na sociálnej sieti video, v ktorom žiada Veroniku Remišovú, aby vysvetlila financovanie kúpy obrovskej „vily“ v rakúskom Kittsee. Vo videu stojí Dorčák pred obytným domom bielej farby, ktorý nepôsobí obzvlášť luxusne. Uvádza však, že na danú nehnuteľnosť získala Remišová hypotéku vo výške 546-tisíc eur.

Remišová na video reagovala podaním trestného oznámenia. Tvrdí, že vie zdokladovať každé jedno zarobené euro.

„Ak si Remišová zobrala viac ako polmiliónovú hypotéku, pri 5-percentnom úroku a 30-ročnej splatnosti by ju splácala po 3-tisíc eur mesačne,“ priblížil Martin Dorčák z Hlasu-SD. Podotkol, že nevie, koľko Remišová zaplatila za dom mimo hypotéky a koľko ju bude stáť jeho rekonštrukcia.

Je to snaha o diskreditáciu, reaguje Remišová 

„Spôsob, akým spochybňujú pôvod majetku, je cynické klamstvo a účelový pokus o diskreditáciu, ktorému Veronika Remišová čelí,“ reagovali zo strany Za ľudí. Hovoria o predvolebnej kampani.

„Keďže nejde o prvý útok a klamstvo, podávame trestné oznámenie na konkrétne osoby, pretože táto snaha o osobnú pomstu už zrejme napĺňa skutkovú podstatu viacerých trestných činov,“ dodali.

Rovnako sa pripravuje aj civilná žaloba na ochranu osobnosti na príslušný súd.

 
Domov
Zdieľať
Diskusia