Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
18. septembra 2023 o 19:56
Čas čítania 0:31

MAPA: Na Slovensku sa výrazne ochladí. Na dažde a búrky sa musíme pripraviť v týchto oblastiach

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Počasie na našom území bude v utorok ovplyvňovať studený front spojený s tlakovou nížou.

Po slnečnom a teplom pondelku sa musíme pripraviť na zmenu počasia. Na našom území sa výrazne ochladí a priemerné denné teploty klesnú v niektorých oblastiach až o 6 stupňov Celzia. Cez deň musíme zároveň počítať s dažďom a prehánkami, ojedinele sa však môžu tvoriť aj búrky. SHMÚ o tom informoval na svojej webovej stránke.

Maximálne denné teploty sa budú v utorok 19. septembra pohybovať na úrovni 19 až 24 stupňov Celzia. Na juhu západného a stredného Slovenska sa môžu teploty vyšplhať až na 26 stupňov Celzia.

V utorok bude na Slovensku oblačno, miestami zamračené. „Na viacerých miestach dážď, prehánky, ojedinele búrky. Cez deň od západu ubúdanie zrážok a postupne aj oblačnosti,“ priblížili meteorológovia.

Počasie bude v utorok ovplyvňovať studený front spojený s tlakovou nížou, ktorý na naše územie prichádza smerom zo severozápadu. 

Predpoveď počasia na utorok 19. septembra 2023.
Predpoveď počasia na utorok 19. septembra 2023. Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia