Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
19. septembra 2023 o 9:20
Čas čítania 0:34

Opitý muž z Trenčína päťkrát udrel družku tĺčikom na mäso po hlave. Nafúkal 3,6 promile

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Opitý muž sa žene vyhrážal zabitím a naháňal ju kuchynským nožom a tĺčikom na mäso.

Opitý 45-ročný muž napadol svoju partnerku tĺčikom na mäso. Trenčianski policajti voči nemu vzniesli obvinenie z prečinu nebezpečného vyhrážania a spracovali podnet na jeho vzatie do väzby. 

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že páchateľ pod vplyvom alkoholu po predchádzajúcej hádke v byte napadol svoju družku. Do jednej ruky chytil kuchynský nôž a do druhej tĺčik na mäso. Ženu začal naháňať, pričom po nej kričal vulgarizmy a vyhrážal sa jej zabitím,“ píše polícia na Facebooku.

Ženu udrel tĺčikom na mäso po hlave päťkrát, našťastie jej nespôsobil zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie. Útočník ju naháňal a vyhrážal sa jej smrťou. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

„Polícia na mieste agresívneho páchateľa obmedzila na osobnej slobode. Bola mu vykonaná dychová skúška, ktorá skončila výsledkom 3,60 promile alkoholu. Následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ dodala polícia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia