Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
22. septembra 2023, 10:33
Čas čítania 0:49

Skupina farárov z Poľska si na večierok zavolala prostitúta. Keď skolaboval, nechceli k nemu pustiť záchranárov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Na mieste museli zasahovať záchranári a polícia.

V poľskom meste Dabrowa Górnicza v blízkosti Kostola Blahoslavenej Panny Márie Anjelskej organizovala skupina farárov večierok, na ktorí si zavolali mužského prostitúta. Ten počas bujarej noci skolaboval, keď však na miesto prišli záchranári, duchovní ich k mužovi nechceli pustiť. K incidentu došlo ešte koncom augusta. Na prípad upozornil poľský denník Gazeta Wyborcza, informoval Denník N.

Skupina farárov si do jedného z nájomných bytov prizvala na svoju párty prostitúta. „Udalosť zorganizovaná duchovnými mala čisto sexuálny charakter,“ uviedol pre denník Gazeta Wyborcza zdroj oboznámený s prípadom. Prostitút mal podľa slov anonyma skolabovať potom, čo si účastníci vzali lieky na potenciu.

Záchranári museli zavolať políciu

Jeden z účastníkov oslavy sa preto rozhodol zavolať zdravotníkov. Záchranka sa však po príchode na miesto nevedela dostať k mužovi v bezvedomí. Farári totiž zdravotníkov odmietli vpustiť dnu. Na večierok tak záchranári museli privolať aj políciu. Až tá presvedčila farárov, aby zdravotníkov vpustili k prostitútovi.

14. mája 2024, 12:30 Čas čítania 3:59 Prasatá zožrali svoju majiteľku, ktorá spadla v chlieve. Ošípané dokážu zjesť živého človeka, zanechajú po ňom iba vlasy a zuby Prasatá zožrali svoju majiteľku, ktorá spadla v chlieve. Ošípané dokážu zjesť živého človeka, zanechajú po ňom iba vlasy a zuby

Farnosť sa najprv k celému incidentu odmietla vyjadriť a tvrdila, že sa nič nestalo. Udalosť napokon 12. septembra okomentoval hovorca kúrie v Sosnowieci Przemysław Lech. Ten potvrdil, že v budove, ktorá patrí farnosti, došlo k „intervencii rýchlej zdravotnej pomoci a polície“.

Prípadom sa aktuálne zaoberá aj poľská prokuratúra. V prípade dokázania viny hrozí farárom trest odňatia slobody vo výške maximálne troch rokov.

farár
Zdroj: Pexels/RDNE Stock project
Domov
Zdieľať
Diskusia