Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
27. septembra 2023, 7:16
Čas čítania 0:23

V Bratislave náhle zmizla iba 16-ročná Viktória, polícia po nej vyhlásila pátranie. Mala prísť do práce, no už sa neukázala

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nezvestná Viktória je vysoká 165 centimetrov, chudej postavy, váži približne 50 kilogramov. Má hnedé vlasy po plecia.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 16-ročnej Viktórii Zváčovej z Bratislavy. V pondelok (25. 9.) odišla o 13.30 h zo školy na Bieloruskej ulici, odkiaľ sa mala presunúť do práce na Kamennom námestí, avšak tam sa nedostavila.

Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková. Nezvestná je vysoká 165 centimetrov, chudej postavy, váži približne 50 kilogramov. Má hnedé vlasy po plecia.


Akékoľvek informácie o súčasnom pobyte a pohybe osoby môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na profile polície na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia