Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
27. septembra 2023, 15:04
Čas čítania 0:24

Humenčanka nechala dieťa kamarátke a odišla si užívať život do Bratislavy. Odvtedy o svojho potomka nemá záujem

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O svoje dieťa sa matka od svojho odchodu nezaujíma, finančne neprispieva na jeho starostlivosť, čím ho vystavuje finančnej, ako aj emocionálnej núdzi.

Polícia v Humennom začala v súvislosti s prípadom ponechania dieťaťa trestné stíhanie vo veci zločinu odloženia dieťaťa. Zákon v tomto prípade stanovuje trest odňatia slobody na dva až šesť rokov. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.


„Osoba, ktorá je v zmysle zákona o rodine povinná starať sa o maloleté dieťa, začiatkom augusta tohto roku ponechala dieťa svojej kamarátke bývajúcej v obci Kamienka. Dôvodom bolo, že mala ísť za prácou do Bratislavy,“ uviedla Ligdayová.


Ako povedala, zodpovedná osoba sa o svoje dieťa odvtedy nezaujíma, finančne neprispieva na jeho starostlivosť, čím ho vystavuje finančnej, ako aj emocionálnej núdzi.

HUmenné
Zdroj: Wikimedia Commons
Domov
Zdieľať
Diskusia