Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
27. septembra 2023, 17:02
Čas čítania 0:29

Naivná Slovenka chcela zarobiť na kryptomenách, namiesto toho jej ukradli 12 000 €. Takto sa nechala oklamať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Internetový podvodník ženu okradol o 12-tisíc eur.

Slovenka chcela investovať do kryptomien, no stala sa obeťou zlodeja. Bratislavská polícia momentálne rieši prípad podvodu, v ktorom muž riadil svoju obeť, ktorá mu odsúhlasila ovládanie bankového účtu, informujú policajti na sociálnej sieti.

„S odsúhlasením krokov v počítači, ktoré spočívali v ovládaní bankového účtu poškodenej, došlo s vedomím poškodenej k prevodu 4-tisíc eur. Po krátkom čase sa poškodenej ozval podvodník, ktorý jej poskytol náhľad do ‚jej‘ účtu, ktorý vykazoval zisky, a preto sa rozhodla investovať ďalších 8-tisíc eur,“ píše polícia.

Žena zistila, že sa stala obeťou podvodu, po tom, čo jej zavolal cudzí človek a oznámil jej, že mu musí poslať 9-tisíc eur. Údajným dôvodom bolo, že si nebude môcť vybrať svoje peniaze z kryptopeňaženky, pretože Európska únia zakázala prevádzať financie prostredníctvom tretej strany. 

Domov
Zdieľať
Diskusia