Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
28. septembra 2023, 15:39
Čas čítania 0:22

Opitý Slovák nabúral a pred políciou sa chcel skryť v kríkoch. Hneď ho vypátrali, pre políciu mal ešte jedno prekvapenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šofér sa chcel vyhnúť zodpovednosti za spôsobenú nehodu tým, že sa skryl do kríkov.

V stredu v nočných hodinách museli bratislavskí policajti riešiť kuriózny prípad. 55-ročný vodič menom Ivan pod vplyvom alkoholu nabúral na križovatke ulíc Galvaniho a Ivanská cesta do druhého auta a pred príchodom polície sa skryl do kríkov.

Po vykonaní dychovej skúšky u podnapitého vodiča zistili 1,42 promile. Muž mal navyše podľa rozhodnutia súdu najbližšie dva roky zakázané šoférovanie.

Vodič podľa polície nerešpektoval dopravné značenie a následne vošiel do križovatky. Polícia ho obmedzila na osobnej slobode a vzniesla mu obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a zároveň z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Alkohol
Zdroj: Polícia SR – Bratislavský kraj
Späť
Zdieľať
Diskusia