Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
29. septembra 2023 o 9:07
Čas čítania 0:35

Vodiči pri Bratislave si musia dávať extrémny pozor. Žena v tomto úseku pravidelne leží na ceste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dopravu v obci Zálesie ohrozuje žena, ktorú niekoľkokrát našli ležať popri ceste. Starostka varuje vodičov pred možným nebezpečenstvom.

Na okraji obce Zálesie, ktorá sa nachádza neďaleko Bratislavy, leží pravidelne na vozovke neznáma žena. Podľa informácií sa mala žena na vozovke nachádzať počas leta minimálne 10-krát.

Aktuálne sa prípadom zaoberá vedenie samosprávy. Podľa starostky obce Zálesie je žena bezdomovkyňa, informuje portál Zregiónu.sk

K poslednému incidentu došlo pred pár dňami. „Pani zase ležala na ceste, vodič ju skoro prešiel, musel dať výstražný trojuholník, aby ju nezrazilo auto,“ uvádza na sociálnej sieti znepokojená žena. „Ja už tadiaľ radšej jazdím 30-kou, lebo je tam opakovane a bojím sa, že jej raz prejdem po hlave,“ informuje vodička, ktorá pravidelne prechádza cez úsek. 

Starostka obce uvádza, že na miesto je často privolaná záchranná pomoc. Opakované výjazdy potvrdila aj polícia. „Policajti boli v priebehu posledných dvoch mesiacov opakovane privolaní do obce Zálesie z dôvodu oznámení občanov k rizikovému správaniu 41-ročnej ženy v cestnej premávke,“ uvádza Silvia Šimková, hovorkyňa bratislavskej krajskej polície pre portál Zregiónu.sk. 

zálesie
Zdroj: Google Maps
Domov
Zdieľať
Diskusia