Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
3. októbra 2023 o 9:22
Čas čítania 0:28

Nové detaily o vražde ženy pri Senici. Podozrivý muž zrejme strieľal nelegálne držanou zbraňou, v minulosti mal zbrojný preukaz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Údajného páchateľa našli mŕtveho v lese.

Trnavská polícia informovala, že krajský vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy v obci Dojč v okrese Senica. Polícia na miesto vraždy ženy vyslala niekoľko zložiek a celú oblasť uzavreli. 

Páchateľa policajné hliadky hľadali do neskorej noci aj pomocou dronu s termovíziou. 70-ročného muža polícia našla pred polnocou bez známok života. 

„Podozrivý muž bol v minulosti držiteľom zbrojného preukazu a v legálnej držbe mal aj strelnú zbraň. V roku 2017 mu skončila platnosť zbrojného preukazu, a preto zbraň zákonným spôsobom odovzdal do úschovy Policajného zboru. Zbraň, ktorú pravdepodobne použil pri útoku, bola v jeho nelegálnej držbe. V súvislosti s rodinou polícia za posledné obdobie neeviduje žiadne podnety, ktoré by nasvedčovali domácemu násiliu,“ píšu policajti na Facebooku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia