Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
3. októbra 2023, 12:34
Čas čítania 0:31

Agresívny pes v Rakúsku zabil 60-ročnú bežkyňu neďaleko jej domu. Vytrhol sa majiteľke, ktorá ho venčila

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Pes sa majiteľke pravdepodobne vytrhol a zaútočil na bežkyňu.

Americký stafordšírsky teriér dohrýzol v rakúskej obci Naarn bežkyňu tak vážne, že zraneniam na mieste podľahla. Vážne zranenia utrpela aj majiteľka psa, ktorá sa zviera snažila od napadnutej ženy odtrhnúť, informuje portál Today Times Live

Na 60-ročnú bežkyňu pes zaútočil iba 200 metrov od jej domu. Majiteľka psa venčila, no ten sa jej pravdepodobne vytrhol a ženu uhryzol do tváre.

Podľa výpovedí susedov psy vyvolávali strach u mnohých obyvateľov v okolí. Napriek tomu, že doteraz nedošlo k akýmkoľvek incidentom, psy na obyvateľov dediny pôsobili odstrašujúco a nebezpečne. 

Polícia zatiaľ nemohla majiteľku psa vypočuť. Podľa informácií portálu plánujú psa po útoku utratiť. Nikto zo známych majiteľky vraj netuší, prečo zviera zaútočilo, keďže psy podľa nich doteraz nikdy nič neurobili. „S majiteľom nikdy neboli žiadne problémy. Má aj všetky certifikáty na svoj chov,“ povedal starosta obce.

pes
Zdroj: Wikimedia commons/Conny48592
Domov
Zdieľať
Diskusia