Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
4. októbra 2023, 17:59
Čas čítania 0:41

Arogantný vodič Porsche unikal pri Žiline pred policajtmi. Po zastavení im odmietal preukázať svoju totožnosť, skončil za mrežami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Utekal pred políciou, napokon však aj tak skončil v cele.

Žilinskí policajti museli pri obci Mojš v žilinskom okrese naháňať arogantného vodiča. Ten na automobile značky Porsche Panamera odmietol rešpektovať zvukové a svetelné znamenia policajnej hliadky. Keď sa polícii napokon podarilo za obcou vozidlo zastaviť, vodič s hliadkou odmietol spolupracovať, informuje polícia na sociálnej sieti.

„Vodič bol vyzvaný, aby predložil doklady potrebné na vedenie a prevádzku motorového vozidla, čo odmietol. Zároveň bol vyzvaný, aby sa podrobil dychovej skúške na účely zistenia prítomnosti alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo taktiež odmietol,“ priblížili policajti situáciu s tým, že vodič taktiež odmietol lekárske vyšetrenie na zistenie prítomnosti alkoholu či iných návykových látok v tele.

Žilinčan má toho na rováši viac

Policajná hliadka napokon vodiča musela zadržať. Následne ho obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ďalšou lustráciou zároveň vyšetrovatelia zistili, že osoba E. M. zo Žiliny čelí obvineniu zo zločinu vydierania a z prečinu ublíženia na zdraví. Oboch skutkov sa pritom zadržaný vodič dopustil v priebehu roka 2023.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline spracoval na obvineného podnet na návrh na jeho vzatie do väzby,“ uzavreli.

Domov
Zdieľať
Diskusia