Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
5. októbra 2023 o 18:03
Čas čítania 0:24

Polícia namerala vodiča na polorozpadnutom „kabriolete“. Mladík nemal vodičský preukaz a ani tabuľky s evidenčným číslom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladíka zastavili policajné zložky za prekročenie povolenej rýchlosti. Bizarný incident sa stal v Lučenci.

Polícia Slovenskej republiky informovala prostredníctvom facebookového príspevku o bizarnom prípade vodiča „kabrioletu“ v Lučenci. Vodič prekročil povolenú rýchlosť a v obci šoféroval rýchlosťou 77 km/h namiesto povolených 50 km/h.

„Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Banskej Bystrici dnes dohliadali na dodržiavanie maximálnej povolenej rýchlosti v Lučenci,“ informujú. Polícia v príspevku posmešne reaguje aj na vozidlo, ktoré je podľa nich svojské. „Policajti sa však nestačili čudovať, aký vskutku svojský ,kabriolet‘ maximálnu povolenú rýchlosť prekročil,“ reagujú na nezvyčajné auto. 

Počas kontroly dokladov zistili, že 25-ročný vodič nie je držiteľom vodičského preukazu a polorozpadnutý kabriolet nemá tabuľky s evidenčným číslom. Podľa informácií bude mladík predvolaný na dopravný inšpektorát.

Domov
Zdieľať
Diskusia