Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad Eduard Starkbauer
11. októbra 2023, 10:56
Čas čítania 0:24

AKTUÁLNE: Fico bude novým premiérom, Hlas dostane až 7 ministerstiev a Danko získa úplne nové ministerstvo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ukazuje to memorandum o porozumení, ktoré podpíšu predsedovia Smeru, Hlasu a SNS.

Novým premiérom bude Robert Fico, Smer dostane šesť ministerstiev, Hlas sedem ministerských postov a SNS tri ministerstvá. Ukazuje to memorandum o porozumení, ktoré dnes podpísali strany budúcej trojkoalície, informuje portál tvnoviny.sk.

Predsedovia strán podpísali memorandum o 11.00 h v priestoroch historickej budovy Národnej rady SR. Píšu v ňom, že Slovensko doteraz nikdy nečelilo takým rozvráteným financiám a narastajúcej chudobe.

Spoločne sa zaväzujú, že jedným z ich cieľov bude zvyšovať životnú úroveň obyvateľstva. Zaviazali sa v ňom, že pripravia reformu trestného systému a mechanizmu ochrany ľudských práv. V memorande garantujú aj zahraničnopolitickú orientáciu Slovenska. Podľa Roberta Fica bude nová koaličná dohoda podpísaná v dohľadnom čase.

Vláda
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia