Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
12. októbra 2023 o 12:12
Čas čítania 0:32

Padol jackpot 1,7 miliardy dolárov. Šťastný výherca si podal žreb za 2 doláre vo večierke

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Výhra mu ešte nebola vyplatená.

Muž z Kalifornie si pred pár dňami kúpil lístok do lotérie za dva doláre vo večierke v oblasti Frazier Park. Dnes je z neho šťastný výherca druhého najväčšieho jackpotu v histórii známej lotériovej spoločnosti Powerball. Podľa odhadov mu na účte pristane 1,73 miliardy dolárov, informuje CNN.

Výherné čísla boli 22, 24, 40, 52, 64 a powerball 10.

Tipujúci si teraz môže vybrať medzi dvoma spôsobmi, ako mu peniaze pristanú na účte. Buď mu ju vyplatia v postupných splátkach, vďaka čomu by sa časom dostal v súčte až k výhernej sume 1,73 miliardy, alebo pristúpi na alternatívu, keď mu peniaze vyplatia naraz, avšak v zníženej hodnote 774,1 milióna dolárov. Obe tieto sumy však ešte bude musieť zdaniť. 

Ide o druhý najvyšší jackpot v histórii americkej stávkovej spoločnosti. Najvyšší jackpot v histórii je 2,04 miliardy dolárov z novembra 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia