Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
13. októbra 2023 o 16:40
Čas čítania 0:27

Na slovenský trh chce vstúpiť známa sieť drogérie. Nemecký predajca môže konkurovať tým najväčším

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rossmann je nemecká firma, ktorá sa zameriava na predaj drogérie.

Aktuálne sa na Slovensku rozrastajú veľké reťazce ako Primark či sieť predajní Action. Hospodárske noviny informujú, že o slovenský trh majú záujem aj iné giganty. Jedným z nich je aj nemecká sieť drogérií Rossmann. Tá by mohla byť konkurenciou pre drogériu DM.

Aktuálne môžeš nájsť kamenné predajne najbližšie v susednom Česku, kde firma pôsobí už 30 rokov. Vedenie firmy uviedlo, že Slovensko považuje za krajinu, kde by mohla spoločnosť profitovať. Zatiaľ nie je známe, kedy sa firma rozhodne expandovať.

Záujem o slovenský trh má aj nemecký obchodný reťazec Woolworth, ktorý sa zameriava na predaj oblečenia a doplnkov. Aktuálne v Česku otvára prvú pobočku americký fastfood Popeyes. V prípade, že uspeje, mohol by expandovať aj na náš trh.

rossmann
Zdroj: Wikipedia∕High Contrast
Domov
Zdieľať
Diskusia