Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. októbra 2023 o 14:40
Čas čítania 0:32

Hrazda, skok do diaľky, brušáky aj diktát. Príď si skúsiť policajné skúšky, stačí, ak máš 18 rokov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Záujemcovia si môžu skúsiť urobiť fyzické aj písomné previerky.

Polícia pozýva záujemcov o prácu v Policajnom zbore na pripravovaný workshop, v ktorom si budú môcť prihlásení vyskúšať fyzické previerky aj testy zo slovenského jazyka. Polícia o udalosti informuje na Facebooku

„Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave pripravuje workshop, v rámci ktorého si môžu záujemcovia o prácu v radoch polície v Bratislavskom kraji vyskúšať fyzické previerky. Tie pozostávajú z disciplín zhyby na hrazde, sed-ľah, beh na 100 m, dvanásťminútový beh, ako aj skok do diaľky z miesta a plávanie,“ píšu policajti na sociálnej sieti.

Workshop sa uskutoční 24. októbra o 8.30 h v budove Strednej odbornej školy Policajného zboru v Pezinku. Záujemcovia musia svoju účasť potvrdiť zaslaním emailu na [email protected].

Prihlásiť sa môže každý, kto je starší ako 18 rokov a má ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou. Záujemcovia si so sebou majú priniesť plavky a oblečenie na cvičenie. 

polícia
Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia