Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
19. októbra 2023, 16:47
Čas čítania 0:30

Polícia onedlho spustí veľkú dopravnú akciu, šoféri sa musia mať na pozore. Na týchto slovenských cestách bude zastavovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dopravná akcia bude trvať od 23. do 29. októbra.

Dopravná polícia plánuje pred blížiacim sa Sviatkom všetkých svätých sprísniť kontroly na cestách, informuje RTVS. Policajti sa zamerajú najmä na alkohol za volantom. Akcia s názvom Buď rozumný potrvá od 23. do 29. októbra.

„Jesenné sychravé a hmlisté počasie je samo osebe náročné na pozornosť a reflexy vodičov. Alkohol za volant nepatrí v žiadnom období roka a na žiadnej cestnej komunikácii,“ upozornil Tomáš Vrábel z odboru dopravnej polície.

Ako informuje hovorkyňa Prezídia Policajného zboru SR Denisa Bárdyová, kontroly sa sprísnia na cestách II. a III. triedy. Hovorkyňa dodáva, že vodiči, ktorí budú zastavení, no kontrolu na prítomnosť alkoholu v dychu zvládnu s negatívnym výsledkom, dostanú za odmenu nealkoholický nápoj.

Policajnú akciu organizuje polícia v spolupráci so Slovenským združením výrobcov piva a sladu a oddelením bezpečnosti cestnej premávky ministerstva dopravy.

Policajti sa v najbližších dňoch zamerajú na kontroly úhrady diaľničných známok. Prebiehať majú aj cez víkendy a v nočných hodinách.
Policajti sa v najbližších dňoch zamerajú na kontroly úhrady diaľničných známok. Prebiehať majú aj cez víkendy a v nočných hodinách. Zdroj: FB/Polícia SR – Banskobystrický kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia