Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
19. októbra 2023 o 20:23
Čas čítania 0:26

Pracovník SBS na bratislavských Nivách ukradol v službe parfémy za 1 590 €. Tovar mal chrániť, no on si chcel privyrobiť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa odohral v nákupnom centre Mlynské nivy v období od 7. do 11. augusta 2023.

Zamestnanec súkromnej bezpečnostnej služby (SBS) počas pracovného času ukradol tovar z parfumérie za stovky eur, polícia ho obvinila. Hrozí mu trest odňatia slobody až na dva roky. 


„Ján S. bol zamestnancom súkromnej bezpečnostnej služby a počas svojej práce uvedený tovar prekladal zo skladu na služobnú toaletu v priestoroch skladu, kde tovar odbalil, obal ponechal na toalete a následne ho vynášal mimo predajne,“ priblížila Silvia Šimková, bratislavská krajská policajná hovorkyňa.


Spresnila, že 27-ročný obvinený z Galanty kradol v parfumérii v obchodnom dome na ulici Mlynské nivy. Odcudzil niekoľko desiatok parfumov a toaletných vôd rôznych značiek v celkovej hodnote 1 590 eur. Muž sa podľa jej slov prečinu dopúšťal od 7. do 11. augusta 2023.

Nákupné centrum Nivy.
Nákupné centrum Nivy. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia