Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
24. októbra 2023 o 11:04
Čas čítania 0:32

AKTUÁLNE: Huliak nebude ministrom životného prostredia, SNS namiesto neho nominuje Tarabu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Oznámil to Rudolf Huliak na tlačovej konferencii.

Rudolf Huliak nebude ministrom životného prostredia, SNS namiesto neho na tento post nominuje Tomáša Tarabu. Huliak to oznámil na tlačovej konferencii. 

Huliak vyhlásil, že bude poslancom a členom výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredie. „Sme dohodnutí, že ostávam v parlamente ako nominant na predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredie,“ avizoval Huliak.

Na tlačovke kritizoval Zuzanu Čaputovú a mimovládky a tvrdí, že svoju agendu bude presadzovať aj naďalej. Budúci minister Taraba na tlačovej konferencii tvrdí, že úradnícka vláda je vláda progresívcov a to, že prezidentka nevymenovala Huliaka, je toho dôkazom. 

Andrej Danko taktiež kritizoval Zuzanu Čaputovú. Tvrdí o nej, že je výsledkom mimovládok. „Vyzývam ju, aby rešpektovala výsledky volieb. Nemá žiadne ústavné právo blokovať vymenovanie ministrov,“ povedal na tlačovke. 

Danko tiež potvrdil, že napriek tomu, že prezidentka Huliaka nevymenovala, bude trvať na tom, aby sa „dotkol moci“. 

huliak
Zdroj: TASR - Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia