Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
24. októbra 2023 o 19:57
Čas čítania 0:26

VIDEO: Naháňačka ako z akčného filmu. Bratislavskí policajti zadržali 15 nelegálnych migrantov, na hraniciach sa vydali na útek

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič najprv odmietal zastaviť auto, potom sa vydal na útek pred políciou.

Po nočnej naháňačke našli policajti v aute pätnásť nelegálnych migrantov pôvodom zo Sýrie. Vodič auta v noci z pondelka (23. 10.) na utorok na bývalom hraničnom priechode Čunovo – Rajka odmietol zastaviť, informovala polícia na Facebooku.


„Vodič na výzvy na zastavenie vozidla nereagoval a riskantným spôsobom pokračoval v jazde. Nebezpečne menil smer jazdy a z diaľnice D2 odbočil smerom na diaľnicu D4,“ ozrejmili policajti.

Vozidlo sa podarilo hliadke zastaviť, pričom vodič sa pokúsil o útek. „Ten mu prekazili policajti, ktorí ho hneď obmedzili na osobnej slobode,“ dodali.

Vodič bol z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu prevádzačstva odovzdaný vyšetrovateľovi Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii. Migrantov polícia odovzdala cudzineckej polícii na ďalšie procesné úkony.

Domov
Zdieľať
Diskusia