Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
25. októbra 2023, 10:11
Čas čítania 0:41

Kuriózna nehoda na diaľnici D1, muža v slipoch zrazilo viacero áut. Nikto nepozná jeho totožnosť, pri sebe nemal vôbec nič

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Diaľničný úsek bol 5 hodín úplne neprejazdný. Polícia dopravu presmerovala cez Dubnicu nad Váhom na Ilavu.

V utorok sa na diaľnici D1 pri Dubnici nad Váhom v smere na Žilinu stala vážna dopravná nehoda. O život pri nej prišiel 40-ročný muž. Nad nehodou však visia viaceré otázniky, upozorňuje portál tvnoviny.sk. 

Na diaľnici muža zrazilo niekoľko áut. Zatiaľ nie je jasné, ako sa na vozovku dostal, známa nie je ani jeho identita. Muž pri sebe nemal žiadne osobné veci a oblečené mal iba slipy. Na vozovke zostal po nárazoch ležať len v spodnej bielizni.

„Zatiaľ nevieme, čo sa presne udialo. Vieme o tom, že došlo k usmrteniu, že tento človek bol v diaľničných pruhoch, že bol prejdený viacerými vozidlami, ale ešte nevieme, akým spôsobom sa dostal do tohto jazdného pruhu. Ani nevieme povedať, ako došlo k tomu smrteľnému zraneniu,“ povedal znalec z oblasti cestnej dopravy Milan Holeci.

Polícia momentálne pracuje s viacerými verziami. Do úvahy prichádza možnosť, že muž skočil z mosta, pobehoval po diaľnici alebo ho niekto po ceste vyhodil z auta. 

Diaľničný úsek bol 5 hodín úplne neprejazdný. Polícia dopravu presmerovala cez Dubnicu nad Váhom na Ilavu.

polícia, nehoda
Zdroj: Polícia SR (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia