Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
26. októbra 2023, 18:10
Čas čítania 0:30

Príchod lacnej Biedronky na Slovensko spečatili prvou reklamou v televízii. Na slovenské produkty už lákajú aj v Poľsku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Poľský supermarket Biedronka môže na Slovensku svojím príchodom a cenami zvýšiť konkurenciu reťazcom ako Lidl, Tesco či Kaufland.

Poľský reťazec Biedronka oficiálne prichádza na slovenský trh. Reťazec to oznámil kreatívnou kampaňou v Poľsku, v ktorej prezentuje tradičné slovenské výrobky špeciálnym slovenským týždňom, informuje o tom portál tvnoviny.sk.

V poľskom letáku láka na tradičné slovenské syry, salámy, párky, nápoje a sladkosti. „Biedronka prichádza na Slovensko. Viac informácií už čoskoro,“ informuje reťazec na konci letáku. 

Biedronka už má aj prvú reklamu v slovenských televíziách, kde láka na úspech z Poľska. Chváli sa veľkým počtom návštev a avizuje, že onedlho zverejní ďalšie informácie. 

Poľský reťazec začal v júli tohto roku nábor zamestnancov. Biedronka je momentálne jedným z najpopulárnejších poľských reťazcov. U našich susedov má 3 300 predajní so 70-tisíc zamestnancami. Poľská sieť supermarketov môže na Slovensku svojím príchodom a cenami zvýšiť konkurenciu reťazcom ako Lidl, Tesco či Kaufland.

biedronka
Zdroj: Unsplash/Prime Press Photo
Domov
Zdieľať
Diskusia