Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR Barbora Fábryová
31. októbra 2023, 10:20
Čas čítania 0:26

Generálny prokurátor Žilinka posiela Slovákom tajomný odkaz. Vysvetlil, prečo bude pokračovať vo funkcii

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žilinka v statuse píše, že sa ocitol pod paľbou atakov na jeho osobu.

Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka sa rozhodol zotrvať vo funkcii. Oznámil to na sociálnej sieti s tým, že žiadne ataky mu nezabránia v presadzovaní a upevňovaní zákonnosti.

„Ak prestanete veriť, že ste a môžete byť prínosom pre ochranu zákonnosti, presadzovanie spravodlivosti a rozvoj slovenskej prokuratúry, musíte odísť. Pretože v takej situácii nedostanete zo seba maximum a nepomáhate k napĺňaniu poslania tak, ako by ste mali,“ napísal v statuse.

Žilinka ďalej priblížil, že čelí sústavným tendenčným, účelovým a manipulatívnym útokom, ktorých jediným cieľom je systematická diskreditácia.

„Nepodľahnem atakom, nech by boli akokoľvek intenzívne či agresívne, a tieto mi ako generálnemu prokurátorovi Slovenskej republiky nezabránia v presadzovaní a upevňovaní zákonnosti,“ zdôraznil šéf Generálnej prokuratúry SR.

Domov
Zdieľať
Diskusia