Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR Radka Klučárová
31. októbra 2023, 14:10
Čas čítania 0:37

Vyhlásili mimoriadne pátranie po nebezpečnom Pakistancovi. Je vysoko infekčný a vykašliava krv

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hľadaný muž je vysoký asi 182 centimetrov. Naposledy mal oblečené čierne tepláky, tmavé oblečenie a čiernu perovú bundu.

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 24-ročnom Hamadovi Benzovi z Pakistanskej islamskej republiky, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Na úteku je už dva týždne

„Menovaný dňa 18. októbra v ranných hodinách bez súhlasu zdravotníckych pracovníkov opustil zdravotnícke zariadenie v Národnom ústave tuberkulózy, pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie vo Vyšných Hágoch v okrese Poprad,“ uviedla Ligdayová s tým, že doposiaľ políciou vykonanými previerkami a opatreniami sa hľadaného muža nepodarilo zadržať.


Hľadaný muž je vysoký asi 182 centimetrov. Naposledy mal oblečené čierne tepláky, tmavé oblečenie a čiernu perovú bundu.

V čase úteku bol vysoko infekčný a podľa lekárov predstavoval riziko pre verejnosť. V dôsledku tuberkulózy v posledných dňoch hospitalizácie dokonca vykašliaval krv.


Akékoľvek poznatky o hľadanej osobe je možné oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade, na telefónnom čísle 0961 89 3371 alebo na linke 158. Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom stránky Policajného zboru na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia