Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
3. novembra 2023, 13:00
Čas čítania 0:44

Najväčšia slovenská banka zvyšuje ceny. Za tento účet si priplatíš

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zmeny nastanú od 1. januára 2024.

Slovenská sporiteľňa mení od nového roka cenník služieb. Zmeny sa dotknú klientov, ktorí využívajú Space X účet. Banka uviedla, že už nebude otvárať nové účty, no ich klienti ich budú môcť naďalej využívať. O téme informoval portál Finsider.

Aktuálny poplatok za prémiový Space X účet je 10 eur. Banka ponúka účet úplne zadarmo, ak klienti počas mesiaca zaplatia minimálne 500 eur a uskutočnia aspoň tri pravidelné platby. 

Základný balík služieb budú mať klienti za 6 eur mesačne. Banka poplatok odpustí tým, ktorí zaplatia pomocou platobnej karty minimálne 350 eur a uskutočnia tri pravidelné platby.

Zmena sa dotkne poplatku za vedenie účtu spojeného s programom Moja doména. Zľava sa zníži z pôvodných 100 % na 50 %. Klienti si po novom priplatia aj za poplatok za SMS služby Extra. Cena bude 3,50 eura miesto pôvodných 2,50 eura.  

Zvyšovanie cien sa dotkne aj poplatkov za jednorazové platby pre tých, ktorí nevyužívajú balík služieb, ale aj pre klientov, ktorí využívajú kartu v zahraničí, kde nie je mena euro.

Slovenská sporiteľňa ponúkne používateľom Space X účtu aj novú prémiovú službu. Banka zatiaľ neuviedla, koľko bude stáť a ani čo bude jej súčasťou.

slsp, slovenska sporitelna, banka, peniaze
Zdroj: Wikipedia∕Lukáš Klčo
Domov
Zdieľať
Diskusia