Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Samuel Valent
3. novembra 2023, 18:25
Čas čítania 0:35

Tesco ešte pred Vianocami otvorí prevádzky v dvoch mestách. Plánuje sa zamerať aj na dediny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Reťazec tento rok celkovo otvoril šesť nových predajní a dokopy bude mať 163 obchodov po celom Slovensku.

Obchodný reťazec Tesco otvára na Slovensku dve nové prevádzky. V najbližších mesiacoch plánuje v rozširovaní pokračovať, informuje portál aktuality.sk.

 

Prvý Tesco supermarket pribudne v obytnej zóne Rínok Rača v Bratislave. Predajňa bude otvorená od piatka 3. novembra. Otvorená bude každý deň od 6.00 do 21.00 h. Ďalšia prevádzka bude otvorená od 23. novembra 2023 v Obchodnom centre Max v Trenčíne. Supermarket má byť otvorený sedem dní v týždni od 7.00 do 21.00 h.

„Teší nás, že otvorením ďalších dvoch predajní v novembri bude mať Tesco na Slovensku už 163 miest na pohodlný nákup pre našich zákazníkov,“ vyjadril sa Martin Kuruc, generálny riaditeľ Tesca na Slovensku.

Obchodný reťazec bude v rozširovaní pokračovať aj naďalej. Aktuálne hľadá nové priestory, kde by mohol otvoriť ďalšie prevádzky. Pozemky zháňa najmä v mestách a vo veľkých obciach. Generálny riaditeľ Tesca však nevylučuje, že by sa nová prevádzka mohla otvoriť aj v menšej obci.

Tesco
Tesco Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
Domov
Zdieľať
Diskusia