Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Lukáš Čelka
4. novembra 2023 o 14:54
Čas čítania 0:30

Veľký slovenský supermarket sťahuje z pultov vajcia: Môžu byť zdraviu nebezpečné. Over si, či ich nemáš doma aj ty

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Supermarket upozorňuje zákazníkov na stiahnutie produktu z predaja. Ak si ho už kúpil, môžeš ho v ich prevádzkach vrátiť.

Obchodný reťazec Billa upozorňuje zákazníkov, že museli stiahnuť z predaja produkt „Billa Premium čerstvé vajcia z chovu vo voľnom výbehu“ v 10-kusovom balení.

Ako uviedli v upozornení, „nemožno vylúčiť potenciálne zdravotné riziko, keďže na základe senzorického testu vajcia vykazujú nedostatky kvality“.

Z predaja sťahujú konkrétne produkty s dátumom minimálnej trvanlivosti 5. novembra 2023, so šaržou L: 05112023 a EAN kódom 8584444010488. Ak máš tieto vajcia doma, môžeš ich vrátiť v ktorejkoľvek predajni aj bez pokladičného dokladu. Peniaze ti vrátia v plnej výške.

„Ospravedlňujeme sa vám za spôsobené nepríjemnosti, je nám to skutočne veľmi ľúto. K informovaniu sme pristúpili bezodkladne, ako sme získali informáciu o výsledkoch testu. Zároveň robíme všetky potrebné kroky, aby sme zistili dôvod nekvality tovaru a nastavili preventívne opatrenia,“ stojí v závere stanoviska obchodného reťazca.

Tieto vajcia sťahujú z predaja.
Tieto vajcia sťahujú z predaja. Zdroj: BILLA
Domov
Zdieľať
Diskusia