Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
5. novembra 2023, 10:02
Čas čítania 0:30

Dnes môžeš jazdiť MHD po Bratislave zadarmo, nie je v tom žiadny háčik

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bratislavský Dopravný podnik sa dnes lúči s legandárnými trolejbusmi 15 Tr.

V nedeľu 5. novembra 2023 môžeš cestovať linkou 212 po Bratislave úplne zadarmo. Dopravný podnik sa týmto spôsobom lúči s trolejbusmi typu 15 Tr(M), ktoré nahradia modernejšie hybridné trolejbusy. Večer ťa čaká prekvapenie a neskôr aj losovanie cien.

„Jeden z trolejbusov vypravíme na prvý odchod nočnej služby s odchodom zo zastávky Depo Hroboňova o 19.21 a z Koliby o 20.02. Po odovzdaní žezla novším bratom na zastávke Hodžovo námestie sa trolejbus 15TrM poslednýkrát aj s cestujúcimi odoberie späť do Depa Hroboňova cez Hroboňovu ulicu,“ uvádza Dopravný podnik Bratislava o posledných jazdách ikonických trolejbusov. 

Ďalej informuje, že fanúšikovia môžu vyhrať limitovanú edíciu merchu s motívom legendárnych trolejbusov. Podmienkou je uverejniť fotografiu pod príspevkom, kde sa cestujúci lúčia s trolejbusmi 15 Tr. Výhercu súťaže vyžrebujú v pondelok 6. novembra 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia