Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
8. novembra 2023 o 8:52
Čas čítania 0:33

Chceš trolejbus za 2 000 € či starú električku? Bratislavský dopravný podnik rozpredáva vyradené vozidlá

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Záujemcovia sa do aukcie môžu prihlásiť do 10. novembra 2023 do 10.00 h.

Električky a trolejbusy sú na predaj. Bratislavský dopravný podnik ponúka vo verejnej  elektronickej aukcii niekoľko vyradených dopravných prostriedkov MHD. Ich ceny sa pohybujú od niekoľkých tisíc eur vyššie, píše portál imhd.sk. 

„Staré električky a trolejbusy dopravný podnik vyraďuje z dôvodu dodávky nových vozidiel, pre ktoré potrebuje získať miesto vo vozovniach,“ uvádza dopravný podnik. Záujemcovia sa do aukcie môžu prihlásiť do 10. novembra 2023 do 10.00 h.

Dopravný podnik záujemcom ponúka električky K2S, trolejbusy Škoda 14 Tr a 15 TrM, ale aj nízkopodlažný kĺbový trolejbus Škoda 25 Tr Irisbus či autobus Karosa C 734 a niekoľko veteránskych pracovných vozidiel. 

Minimálna cena kĺbovej električky K2S je 8 000 €. Na predaj je aj funkčné fekálne vozidlo Tatra T815 CAS, za ktoré musí záujemca ponúknuť minimálne 5 000 €. Najlacnejšie dopravný podnik ponúka krátke trolejbusy značky Škoda. Ich cena začína na 2 000 €.

mhd, električky, trolejbusy
Zdroj: imhd.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia