Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
8. novembra 2023, 11:38
Čas čítania 0:29

Do domu Neymarovej partnerky sa vlámali zlodeji. Rodičov zviazali a ukradli im luxusné šperky a hotovosť

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zlodeji sa vraj neustále vypytovali na to, kde je futbalistova partnerka.

Rodičov partnerky populárneho brazílskeho futbalistu Neymara okradli. Lupiči sa vlámali do ich domu a vzali hotovosť, luxusné šperky a hodinky. Bruna Biancardi informovala na Instagrame, že jej rodičov vzali ako rukojemníkov. 

Podľa denníka The Washington Post boli zlodeji ozbrojení a v rodinnom dome v Sao Paule zviazali rodičov Biancardi a zapchali im ústa. Údajne sa neustále vypytovali, kde sa ich dcéra, ktorá tam už nežije, nachádza. 

Jedného zo zlodejov už polícia chytila. Záznamy z bezpečnostných kamier odhalili, že auto, ktorým na lúpež prišli, patrí susedom Biancardiovcov. Policajti napokon zistili, že lúpežníkom je ich iba 20-ročný sused. Ten sa k lúpeži priznal.

„Ukradnuté veci nám boli vrátené. Dôležitejšie však je, že sú všetci v poriadku a páchateľov sa podarilo vypátrať,“ napísala Biancardi na Instagrame.

neymar Bruna Biancardi instagram
Zdroj: Instagram/@neymarjr
Domov
Zdieľať
Diskusia