Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
9. novembra 2023, 12:48
Čas čítania 0:47

Známa slovenská banka mení cenník poplatkov. Klienti si priplatia aj za výber hotovosti, toto sú detaily

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zmeny v cenníku nastanú od januára 2024.

Poštová banka mení od 1. januára 2024 cenník. Zvyšovanie sa dotkne viacerých poplatkov pri hotovostných operáciách, platobných kariet, vkladových produktov a ostatných služieb alebo vedenia účtu. Informuje o tom Finačný kompas.

Zmenu pocítia aj seniori, ktorí si od januára za vedenie účtu priplatia o 0,90 € viac. Ak využívaš službu, pri ktorej ti chodí poštou mesačný výpis, očakávaj navýšenie platby. Cena služby sa zvýšila o 1 €. Pri kategórii elektrického bankovníctva si klienti priplatia aj za SMS službu, ktorá z pôvodných 2,50 € mesačne narástla na 3 €.

Vklad hotovosti na pošte alebo na pobočke banky bude spoplatnený z pôvodného 1 € na 2 €. V prípade vkladu inej osoby, ako je majiteľ účtu alebo disponent na pobočke, bude táto služba stáť z pôvodných 7 € po novom 8 € . Príkaz na úhradu na pobočke banky bude pre klientov stáť podľa nových podmienok 10 € (pôvodne 8 €). Na pošte to bude za poplatok 8 € a cez infolinku za 10 €.

Klienti budú platiť naviac aj za výber hotovosti z účtu. Pri službe Výplata poštovým doručovateľom, ktorá platí pre účet Užitočný účet určený pre seniorov, si zákazníci priplatia 2 €. 

Všetky zmeny si môžeš pozrieť tu
poštová banka
Zdroj: Wikipedia/Brutalhovno
Domov
Zdieľať
Diskusia