Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
13. novembra 2023, 18:21
Čas čítania 1:05

Nevidel si týchto 6 detí? Polícia pátra po 16-ročnej Dominike aj 14-ročnom Nikolasovi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia Slovenskej republiky začala v poslednom období pátrať po ďalších nezvestných deťoch.

Portál Pátranie.sk informuje o nezvestných osobách, po ktorých pátrajú blízki príslušníci a priatelia. V posledných mesiacoch informovali hneď o niekoľkých prípadoch zmiznutia detí. Ak si hľadané osoby niekde spozoroval, skontaktuj príslušníkov polície na čísle 158.

Najnovšie pátrajú po Dominike Pusztakürtiovej, ktorá má 16 rokov a za nezvestnú osobu ju vyhlásili 9. novembra 2023. Dominika pochádza zo Šale, má dlhé čierne vlasy po plecia a hnedé oči. Naposledy ju videli v zelených šortkách, čiernom tričku a ružových teniskách. 

pátranie
Zdroj: MV SR

Nezvestný je aj Nikolas Šarközi, po ktorom vyhlásili pátranie 9. novembra 2023. Nikolas má 14 rokov a pochádza z Levíc. Jeho poznávacím znakom je štíhla postava, čierne vlasy a hnedé oči. Naposledy ho spozorovali v tmavomodrých rifliach, bielom tričku a v čiernych teniskách.

PÁTRANIE
Zdroj: MV SR

Juan Alex Bartoš je nezvestný od 3. novembra 2023. Juan Alex pochádza z Lučenca, má 17 rokov, tmavšiu pleť, chudú postavu a čierne vlasy. Pred zmiznutím mal na sebe zelené montérky a čierne pracovné topánky. 

PÁTRANIE
Zdroj: MV SR

Z Košíc zmizol Michal Horváth, po ktorom je vyhlásené pátranie od 28. októbra 2023. Michal je tmavšej pleti, má 16 rokov, štíhlu postavu a vyholenú hlavu. Naposledy ho videli v mikine, teplákoch a šľapkách.

PÁTRANIE
Zdroj: MV SR

Pátranie vyhlásili aj po Vladimírovi Kandráčovi, ktorý má 15 rokov a pochádza zo Spišskej Novej Vsi. Nezvestný je od 30. októbra 2023. Podľa portálu má tmavšiu pleť, štíhlu postavu a vyholenú hlavu. Naposledy mal oblečenú mikinu, tepláky a šľapky.

PÁTRANIE
Zdroj: MV SR

Do zoznamu pátraných osôb patrí aj Emília Dunková, ktorá má 16 rokov a pátranie po nej vyhlásili 20. októbra 2023. Emília má štíhlu postavu, hnedé oči, dlhé a rovné blond vlasy. Naposledy ju videli v krátkom čiernom koženom kabáte, čiernych kožených nohaviciach a v topánkach.

PÁTRANIE
Zdroj: MV SR
Domov
Zdieľať
Diskusia