Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová TASR
15. novembra 2023, 18:30
Čas čítania 0:30

AKTUÁLNE: Pellegrini obmedzil médiá v parlamente, reaguje tak na Matovičov konflikt. Šéfovi OĽaNO dal ultimátum

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Strana Slovensko (ex OĽaNO) musí sľúbiť, že sa podobné incidenty nebudú opakovať.

Predseda parlamentu Peter Pellegrini informoval, že médiá budú mať obmedzené živé vstupy z foyeru NR SR. Reaguje tým na incident, pri ktorom poslanec Igor Matovič vulgárne urážal pred živým vstupom do médií poslanca Jána Mažgúta zo Smeru-SD.

Matovič nazval Mažgúta chrapúňom, sedliakom a „ču**čikom“. Pellegrini tvrdí, že nie je isté, či sa podobný incident nebude opakovať a Matovič slovne nezaútočí na ďalších koaličných poslancov.

Živé vstupy budú obmedzené dovtedy, kým predseda klubu strany Slovensko nedeklaruje, že sa podobné incidenty viac nebudú opakovať.

„Pokiaľ má poslanecký klub Slovensko a jeho predseda Šipoš verejne, teda mňa oficiálne neuistia, že nikdy viac sa takýto incident pri živom vstupe iného konkurenčného politika neudeje, do toho momentu požiadam médiá, že nebudú žiadne živé vstupy môcť z budovy Národnej rady vysielať,“ povedal Pellegrini, píše SME.

Domov
Zdieľať
Diskusia