Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent Ondřej Mrázek
16. novembra 2023, 19:00
Čas čítania 0:58

Netflix zrušil niekoľko populárnych seriálov. Pozri si, či je medzi nimi aj tvoj obľúbený

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Seriál Svetlo a tiene bol na Netflixe po dvoch sériách zrušený. Streamovací gigant uviedol, že dôvodom je štrajk.

Najväčšia streamovacia služba na svete Netflix oznámila, že chce „vykonať určité zmeny“ vo svojej obsahovej stratégii v nadväznosti na nedávne štrajky hercov a scenáristov. Netýka sa to však len budúcich projektov, ale aj tých súčasných. Nedávno preto došlo k zrušeniu dvoch hraných a troch animovaných seriálov.

Seriál Svetlo a tiene a štyri ďalšie projekty skončili

Asi najviac bude fanúšikov a fanúšičky mrzieť správa, že zrušili seriál Svetlo a tiene. Adaptácia populárnej young adult fantasy sa dočkala dvoch sérií a vo vývoji bol aj spin-off Six of Crows. 

„Priatelia, pravdepodobne ste už počuli, že tretia séria Shadow and Bone ani spin-off Six of Crows nebudú,“ napísala autorka kníh Leigh Bardugo na svoj Instagram.

„Tá správa ma veľmi zasiahla. Mám zlomené srdce a som hlboko sklamaná, ale zároveň sa snažím byť naďalej vďačná. Väčšina autorov sa nikdy nedočká adaptácie svojho diela. Mnohí z tých, ktorým sa to podarí, nakoniec túto skúsenosť ľutujú. Ja patrím k tým niekoľkým málo šťastlivcom, ktorí sa na adaptáciu môžu pozerať s hrdosťou a obrovskou radosťou,“ dodala americká spisovateľka.

Netflix ďalej zrušil seriál Glamorous a tri animáky Agent Elvis, Farzar a Kapitán Fall. Služba by mala celkovo vyrábať menej vlastných vecí, nakupovať viac už natočených a zamerať sa skôr na kvalitu ako na kvantitu.

Domov
Zdieľať
Diskusia