Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Barbora Fábryová
20. novembra 2023 o 15:07
Čas čítania 0:31

Fejkový Calvin Klein či Tommy Hilfiger. Maďar na Slovensko priviezol napodobeniny, spôsobili by gigantickú škodu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Colníci v Čunove zadržali falzifikáty značkového oblečenia.

Bratislavskí colníci zaistili 11-tisíc kusov textilného tovaru známych značiek. Predišli škode takmer 250-tisíc eur, ktorá by vznikla ich predajom ako originálov. Tovar zaistila hliadka pri kontrole vozidiel na diaľničnom hraničnom priechode Čunovo. 

Hliadka podľa slov hovorkyne v uplynulých dňoch zastavila na hraniciach auto s maďarským evidenčným číslom. „Vodičom dodávky bol 49-ročný občan Maďarska, ktorého príslušníci vyzvali, aby sprístupnil na kontrolné účely batožinový priestor a interiér vozidla,“ priblížila hovorkyňa Finančnej správy SR Drahomíra Adamčíková.

12. júla 2023 o 14:30 Čas čítania 7:41 Yeezy za 25 eur, Gucci kabelka za 30. Boli sme sa pozrieť na trhu v Turecku, kde Slováci vo veľkom nakupujú fejky (Reportáž) Yeezy za 25 eur, Gucci kabelka za 30. Boli sme sa pozrieť na trhu v Turecku, kde Slováci vo veľkom nakupujú fejky (Reportáž)

Dodala, že v aute našla hliadka čierne vrecia a kartónové krabice. V nich mal byť tovar, ktorý by mohol porušovať práva duševného vlastníctva. „Nachádzalo sa tam 1 050 kusov mikín značiek Lacoste a Polo Ralph Lauren. Okrem toho bratislavskí príslušníci zaistili aj 9 950 kusov spodnej bielizne známych výrobcov Tommy Hilfiger, Calvin Klein a Emporio Armani,“ informuje finančná správa na webe.

Domov
Zdieľať
Diskusia