Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
24. novembra 2023 o 14:50
Čas čítania 0:31

Nezvratný osud po slovensky: Pri Zvolene vypadla z nákladného auta železná tyč. Prerazila čelné sklo kamiónu počas jazdy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia upozorňuje vodičov na správne zabezpečenie nákladu.

Polícia na sociálnej sieti zverejnila fotografie dopravnej nehody ako zo zlého filmu. Šoférovi kamiónu prerazila veľká železná tyč čelné sklo a skončila v kabíne vodiča. K zraneniam počas nehody nedošlo a spôsobené boli iba materiálne škody.

„37-ročný vodič kamiónu, ktorý viedol jazdnú súpravu po ceste I/66 v smere od Zvolena do Krupiny, pričom z neznámeho oproti jazdiaceho vozidla odletela kovová tyč, ktorá prerazila čelné sklo a skončila v kabíne vodiča,“ píše polícia na Facebooku.

Polícia upozorňuje vodičov nákladných vozidiel, aby pred každou jazdou skontrolovali zabezpečenie prevážaného tovaru. Apeluje, že je veľmi dôležité dodržiavať všetky bezpečnostné predpisy a pravidlá. 


„Nesprávne zaistený náklad môže mať teda vážne následky, pričom tými najvážnejšími je, samozrejme, zranenie osôb. Nie vždy vodič nakladá vozidlo, ale povinnosťou vodiča je skontrolovať a zabezpečiť tovar pred odchodom na cesty,“ dodávajú policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia