Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
27. novembra 2023, 7:23
Čas čítania 0:35

AKTUÁLNE: V Šali došlo k brutálnemu útoku. Záchranári našli 2 mŕtvych ľudí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Z bytového domu v Šali sa ozval hovor na tiesňovú linku 155.

Pri tragickej udalosti v Šali prišli o život dvaja ľudia, ďalší dvaja skončili v nemocnici s bodnými poraneniami. Polícia aktuálne vykonáva obhliadku miesta činu a neodkladné procesné úkony, preto nie je možné v tejto chvíli poskytnúť bližšie informácie, potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Jana Šinková.


Rodinná dráma sa odohrala krátko po piatej hodine ráno v šalianskej mestskej časti Veča. Syn zaútočil nožom na svojich rodičov a brata, následne vyskočil z okna bytu. Rodičia skončili s poranením hrudníka v nemocnici. Brat útočníka i samotný 23-ročný útočník svojim zraneniam podľahli. Podľa mestskej polície v Šali išlo o slušnú rodinu, s ktorou polícia doposiaľ nikdy nemala problém.


Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR pôvodne informovalo o piatich účastníkoch incidentu, z ktorých traja mali prísť o život. Následne upresnili, že exitus záchranári konštatovali u dvoch osôb a dve ďalšie osoby boli po prvotnom ošetrení transportované do nemocníc s bodným poranením hrudníka.

Domov
Zdieľať
Diskusia