Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
1. decembra 2023, 8:30
Čas čítania 0:29

Až 35 centimetrov snehu: Pozor si treba dávať najmä v týchto oblastiach, varuje SHMÚ

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Poľadovica sa tvorí vo viacerých okresoch. Výstraha platí do 10.00 h.

Na Slovensku sa v piatok môže vyskytnúť poľadovica. Večer môže najmä na severe snežiť. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) preto vydal výstrahu prvého stupňa. Informuje o tom na svojom webe.


Výstraha pred poľadovicou platí do 10.00 h pre celý Bratislavský, Trnavský a Nitriansky kraj, takmer celý Košický a Banskobystrický kraj a okresy Bánovce nad Bebravou, Myjava, Nové Mesto nad Váhom, Partizánske a Trenčín.

SHMÚ
Zdroj: SHMÚ


Sneženie sa môže vyskytnúť v takmer celom Prešovskom a Žilinskom kraji, okresoch Bratislava, Brezno a Považská Bystrica. Výstraha pred snežením platí od 18.00 h a priebežne celú sobotu (2. 12.). Pre Bratislavu vydali meteorológovia výstrahu od 22.00 h. „Očakáva sa výskyt sneženia, pri ktorom spadne 20 až 35 centimetrov nového snehu, pričom väčšina predpokladaného úhrnu spadne v priebehu soboty,“ uviedol SHMÚ.

SHMÚ
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia